iPhone 6 los kopen

De iPhone 6 is wellicht de meest succesvolle iPhone die Apple tot dusver heeft ontwikkeld. Heel veel mensen willen graag de iPhone 6 kopen, maar willen dit liever niet in combinatie doen met een mobiel telefoon abonnement. De iPhone 6 is een waardevast toestel en zal niet snel in prijs dalen zoals dit vaak wel het geval is met smartphones van andere merken. Je dient dus een flink bedrag te betalen voor iPhone 6 als je het toestel los wilt gaan kopen.
iPhone 6 is verkrijgbaar vanaf 699 euro met 32 GB intern opslagcapaciteit. Wil je meer opslagcapaciteit dan betaal je 100 euro meer voor de 64 GB variant en 200 euro meer voor de 128 GB variant. Als je de iPhone 6s los koopt dan dien je nog wel een mobiel abonnement af te sluiten want zonder mobiel abonnement kun je vrijwel niks met de iPhone 6. Het voordeel van het los kopen van iPhone 6 is dat je een goedkoop sim only abonnement kunt aanschaffen.

Goedkoop sim only abonnement met iPhone 6

Keuze in overvloed als je een goedkoop sim only abonnement wilt gaan aanschaffen. Bij bijna elke provider in Nederland kun je een goedkoop sim only abonnement afsluiten. Je kunt een dergelijk abonnement afsluiten bij de bekende Nederlandse providers zoals T-Mobile, Vodafone en KPN, maar je kunt ook bij veel andere telecom providers een sim only afsluiten en dan ben je wellicht stukken goedkoper uit. Voor een goedkope sim only voor iPhone 6 kun je ook gaan naar onder andere Simpel, Simyo, Tele2 of Telfort. Bekijk welke sim only provider je het meest aanspreekt en sluit voordelig een sim only abonnement af voor je iPhone 6.