De nieuwe iPhone is te reserveren vanaf 19 september

0

Volgens de laatste geruchten is de iPhone 6 al vanaf 19 september te bestellen middels een pre-order, althans dit melden anonieme bronnen. De genoemde datum ligt in de lijn van Apple als we kijken naar eerdere release datums van de iPhone generaties. Vanaf 19 september exact 10 dagen na de presentatie van het nieuwe toestel is de iPhone 6 al te bestellen bij minstens één Nederlandse provider. Het is niet bekend welke provider of providers de pre-orders gaan aanbieden.

De iPhone 6 zal naar verluidt verkrijgbaar zijn vanaf 699 euro en volgens de laatste geruchten komt er ook een iPhone 6 128 gigabyte op de markt. De versie met 128 gigabyte intern opslaggeheugen zal de duurste iPhone 6 worden. Het is niet duidelijk of de 128 gigabyte versie beschikbaar zal zijn bij beide genoemde modellen van de iPhone 6.

Volgens de geruchten komt de iPhone 6 er namelijk in een model met 4,7 inch beeldscherm en een model met 5,5 inch beeldscherm. De geruchten melden tevens dat alleen het model met 5,5 inch voorzien zal worden van een saffierglazen display maar de geruchten zijn niet gegrond. Apple heeft 9 september aanstaande een event georganiseerd waar de iPhone 6 gepresenteerd gaat worden.

Share.

Over de schrijver

Peter Keupink

Hallo! Ik ben Peter Keupink. Ik ben telecom expert en ik heb meerdere telefoon websites. Op deze website zorg ik ervoor dat altijd het laatste nieuws en geruchten over de iPhone 6 te lezen zijn. Door mijn werk ben ik snel op de hoogte van de laatste geruchten. Deze deel ik hier met jullie!

Reacties zijn uitgeschakeld