Uiterlijk iPhone 6s identiek aan iPhone 6

0

9to5Mac heeft foto’s in handen gekregen waarop mogelijk de behuizing van de iPhone 6s van binnen en buiten te zien is. Zoals al werd verwacht is het design van de iPhone 6s niet verandert ten opzichte van de iPhone 6. Intern zijn wel enkele wijzigingen waar te nemen en dat duid er op dat Apple intern het een en andere wel gaat verbeteren.

Aan het uiterlijk zijn vrijwel geen verandering waar te nemen en hierdoor kunnen er ook enkele gerucht linea recta naar de prullenbak. Bijvoorbeeld het gerucht dat Apple de antenne strepen zou wegwerken wordt met de gelekte foto’s tegen gesproken. De iPhone 6s wordt ook niet groter en breder en 9to5Mac meldt dat het verschil in dikte minimaal zal zijn.

Een van de laatste geruchten wezen al op een mogelijk verschil in dikte tussen 0,1 en 0,3 millimeter. De rest van de afmetingen zijn gelijk aan het huidige model, alleen is het goed mogelijk dat de nieuwe iPhone iets zwaarder wordt dan de huidige iPhone 6 en dat heeft te maken met onder andere de nieuwe technologie Force Touche.

De iPhone 6s krijgt ook geen dubbele camera zoals eerder wel werd voorspeld. De uitsparingen voor de cameralens en de flitser zijn namelijk gelijk aan die van de iPhone 6. Eerder werd er gesproken van een mogelijke dubbele camera bij iPhone 6s maar ook dit gerucht kunnen we regelrecht naar de fabeltjes krant sturen. Wanneer Apple de Keynote voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus organiseert is nog niet bekend.

Share.

Over de schrijver

Peter Keupink

Hallo! Ik ben Peter Keupink. Ik ben telecom expert en ik heb meerdere telefoon websites. Op deze website zorg ik ervoor dat altijd het laatste nieuws en geruchten over de iPhone 6 te lezen zijn. Door mijn werk ben ik snel op de hoogte van de laatste geruchten. Deze deel ik hier met jullie!

Reacties zijn uitgeschakeld