iPhone 6 prijs

iphone5s-5Alle iPhone toestellen worden door Apple voorzien van een verkoopadviesprijs. Dit zal ook voor de iPhone 6 prijs gelden. De verkoopprijs van de iPhone 6 zal zodra het toestel aangekondigd zal worden als eerst in Amerika bekend gemaakt worden. Daarna volgen alle andere landen. Als we de verkoopadviesprijs van alle voorgaande modellen bekijken verwachten wij de volgende iPhone 6 prijzen:

iPhone 6 16GB: 699 euro
iPhone 6 32GB: 799 euro
iPhone 6 64GB: 899 euro
iPhone 6 128GB: 999 euro

De genoemde iPhone 6 prijzen zijn verwachtingen op basis van voorgaande iPhone modellen. De iPhone 6 prijs geldt logischerwijs wanneer je de iPhone 6 als los toestel koopt. Zodra Apple de verkoopadviesprijzen bekend heeft gemaakt zullen deze hier zo spoedig mogelijk worden aangepast naar de werkelijke iPhone 6 prijs.

Wat wordt de prijs van de iPhone 6s

Na alle verwachting zal Apple binnen afzienbare tijd zijn nieuwe vlaggenschip presenteren. Het zal waarschijnlijk gaan om de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. Meestal presenteert Apple zijn toestellen in september. Er is tot op heden nog weinig bekend over de modellen. Ook is nog niet bekend welke adviesprijs de iPhone 6S mee zal krijgen. Als de prijzen van abonnementen en losse toestellen beschikbaar zijn, dan worden deze direct toegevoegd op de website!