iPhone 6 kopen

iphone5s-4Als je straks als eerste de iPhone 6 kopen wilt houdt dan deze pagina in de gaten. Zodra de iPhone 6 officieel is aangekondigd en verkrijgbaar zal zijn vindt je hier waar je de iPhone 6 kunt kopen. Voor nu word er gesproken over een release datum in het najaar van 2014. Wil je meer informatie over de iPhone 6? Ga dan terug naar de homepagina en houdt onze nieuws berichten in de gaten.

Wanneer de iPhone 6 gekocht kan worden zal je hier een overzicht vinden van de beste iPhone 6 aanbiedingen. Er is nog weinig bekend over het nieuwe toestel van Apple, het enige wat er gezegd kan worden is dat Apple dit jaar nog met een nieuwe iPhone zal komen.

De iPhone 6 zal opnieuw op twee mogelijkheden aangeschaft worden. De meest voorkomende manier om de iPhone 6 straks te kopen zal in combinatie met een telefoon abonnement zijn. Je kan er echter ook voor kiezen om de iPhone 6 los te kopen.

Wanneer kan men de iPhone 6S kopen

De iPhone 6S kan na alle waarschijnlijkheid pas eind 2015 worden gekocht. Traditiegetrouw kondigt Apple zijn nieuwe mobiele telefoons meestal in september aan, waarna ze snel in de winkels te verkrijgen zijn. Op dit moment is er nog weinig bekend over de prijs van het toestel. Wanneer de prijs bekend is zullen we dit direct op de website vermelden!