IPhone Schermen

0

Apple is al ruime tijd bezig met het verkopen van elektronica. Onderdelen van een iPhone zijn hiervan een voorbeeld hiervan. De iPhone heeft veel verschillende functies en is daardoor ook er populair is onder de bevolking. Apple heeft als één van de eerste een smartphone ontwikkeld die voorzien was van een multifunctioneel touchscreen. Na deze uitvinding hebben makers niet stilgezeten en dit komt mede door de strijd met Samsung. Het zijn elkaars grootste concurrenten en het is dan ook niet voor niets dat de bedrijven er alles aan doen om elkaar voor te blijven. Zo heeft Apple in de laatste 8 jaar maar liefst 12 modellen uitgebracht! Het grote Amerikaanse elektronicabedrijf is naast de IPhone-lijn ook populair geworden door de IPod & IPad.

 

IPhone 5S

Sinds 10 september 2013 is de IPhone 5s op de markt. Het verschil met de IPhone 5C is dat het een betere processor, camera en accu heeft. Daarnaast is de IPhone 5S de eerste smartphone van Apple met een vingerafdrukscanner. De camera van de IPhone 5S is zoals gezegd ook verbeterd. Functies als burst mode en slow motion zijn er bij gekomen maar ook is de beeldstabilisatie enorm verbeterd.

 

Kosten IPhone

Het is duidelijk dat Apple veel winst maakt op de smartphone maar veel mensen weten niet wat Apple nou precies verdient aan een IPhone. De fabricagekosten zijn niet altijd gelijk maar liggen ongeveer rond de €150 terwijl de verkoopprijs €700 is!

 

Reparatie IPhone

Zoals al is gezegd is de prijs van een IPhone 5S €700, daarom zou het erg zonde zijn als u uw smartphone laat vallen dat u gelijk een nieuw moet kopen. In veel gevallen gaat de scherm van een iPhone kapot, dit is tegenwoordig makkelijk te repareren! Hiervoor is een goedkope oplossing namelijk repareren! Het scherm van een IPhone is het gevoeligst. Dit komt niet alleen doordat het van glas is maar ook omdat het erg dun is en een groot. Het is dus aan te raden om het scherm te laten repareren als dit mogelijk is. Dit bespaart u niet alleen een hoop geld maar ook ziet de IPhone er weer gloednieuw uit.

Share.

Over de schrijver

Peter Keupink

Hallo! Ik ben Peter Keupink. Ik ben telecom expert en ik heb meerdere telefoon websites. Op deze website zorg ik ervoor dat altijd het laatste nieuws en geruchten over de iPhone 6 te lezen zijn. Door mijn werk ben ik snel op de hoogte van de laatste geruchten. Deze deel ik hier met jullie!

Reacties zijn uitgeschakeld