iPhone 5s versus iPhone 6

0

Het Russische YouTube kanaal Rozetked heeft wel een heel opmerkelijke video gepubliceerd op het populaire videokanaal. Het team achter het YouTube kanaal Rozetked heeft namelijk van verschillende elementen een iPhone 6 ontwikkeld en in de video vergelijken ze het toestel met de iPhone 5s.

De elementen die de makers van de video hebben gebruikt bij het ontwikkel komen niet van Apple af. Het is een volledig zelf ontworpen ‘iPhone 6’ zoals zij verwachten dat het toestel er uit gaat zien. De vergelijking met de iPhone 5s laat meteen zien dat de iPhone 6 op alle fronten anders is dan de vorige generatie.

Wat meteen opvalt is dat de iPhone 6 veel groter is en een stuk dunner. Ondanks deze veranderingen is nog steeds te zien waar de basis vandaan komt bij het design. Het betreft in de video geen echte iPhone 6 maar het heeft heel wat weg van alle geruchten die genoemd worden. Dat is ook niet gek want daar hebben de videomakers hun inspiratie vandaan. Bekijk hieronder de vergelijking tussen de iPhone 5s en de zelf gemaakte iPhone 6.

Share.

Over de schrijver

Peter Keupink

Hallo! Ik ben Peter Keupink. Ik ben telecom expert en ik heb meerdere telefoon websites. Op deze website zorg ik ervoor dat altijd het laatste nieuws en geruchten over de iPhone 6 te lezen zijn. Door mijn werk ben ik snel op de hoogte van de laatste geruchten. Deze deel ik hier met jullie!

Reacties zijn uitgeschakeld