Foxconn begint volgende week met massaproductie van de iPhone 6

0

Volgens de Taiwanese krant Economic Daily News start fabrikant Foxconn aanstaande week met de massaproductie van de iPhone 6. De Taiwanese krant heeft volgens ingewijden vernomen dat de fabrikant de derde week van juli begint met de productie van de iPhone 6 met 4,7 inch display.

Daarnaast meldt de krant dat de productie van de iPhone 6 met 5,5 inch display helemaal geen productieproblemen heeft want tFoxconn begint in de tweede week met de massaproductie van de grotere iPhone 6.

Als de Taiwanese krant Economic Daily News beschikt over de juiste informatie, dan is een release van de iPhone 6 aanstaande. De datum die rond circuleert is 19 september 2014 en als Foxconn geen productieproblemen ondervindt lijkt het erop dat beide iPhone 6 modellen in september gepresenteerd worden.

Toch moet hier een kanttekening bij geplaatst worden want andere bronnen melden dat de iPhone 6 met 5,5 inch productieproblemen heeft omdat het saffierglas te zwaar zou zijn waardoor het touchscreen display niet naar behoren werkt. Zoals het betaamt bij aanstaande vlaggenschepen word er ontzettend veel over geschreven en dit is niet minder bij de iPhone 6. Het is zelfs allerminst zeker dat Apple twee modellen onder de naam iPhone 6 lanceert.

Wij werden al eerder op de hoogte gesteld dat Foxconn 100.000 werknemers aan gaat nemen voor de massaproductie van de iPhone 6. De aanname procedure is bijna afgerond en hierdoor zal de massaproductie kunnen beginnen.

Share.

Over de schrijver

Peter Keupink

Hallo! Ik ben Peter Keupink. Ik ben telecom expert en ik heb meerdere telefoon websites. Op deze website zorg ik ervoor dat altijd het laatste nieuws en geruchten over de iPhone 6 te lezen zijn. Door mijn werk ben ik snel op de hoogte van de laatste geruchten. Deze deel ik hier met jullie!

Reacties zijn uitgeschakeld