China Mobile laat klanten de iPhone 6 al vooruitbestellen

0

De grootste provider in China is China Mobile en zij nemen nu al pre-orders aan voor de iPhone 6. Het is gek dat de provider dit nu al aanbiedt omdat de iPhone nog niet eens officieel bekend gemaakt is door Apple. Helemaal frappant is dat de provider beide modellen als pre-order aanbiedt. Het lijkt erop dat China Mobile goed geïnformeerd is want anders komen de klanten van de grootste provider van China straks thuis van een koude kermis. Inmiddels is de teller van pre-orders de grens van 35000 doorbroken in China.

China Mobile heeft sinds afgelopen jaar een overeenkomst met Apple om de gewilde iPhone ook in China te kunnen leveren. Apple ziet China als groeimarkt en omdat China Mobile meer dan 750 miljoen klanten heeft is de provider een belangrijke speler om de iPhone aan de man te brengen in het land.

Bij de pre-order hebben de Chinezen de mogelijkheid om zowel de 4,7 inch als de 5,5 inch iPhone 6 vooruit te bestellen. Omdat China Mobile bezig is met orders aan te nemen voor twee varianten neemt worden naar onze mening de geruchten bekrachtigt dat Apple dit jaar met twee nieuwe modellen op de markt komt.

De Chinezen moet er aardig wat voor over hebben om een pre-order te kunnen noteren bij China Mobile. De Chinezen reserveren massaal online alvast de gewilde iPhone 6, zodat ze het toestel naar keuze straks als eerste hebben. Honderden winkels in China nemen inmiddels pre-orders aan en ze vragen als aanbetaling maar liefst 5000 Yuan, omgerekend zo’n 619 euro. Volgens een goed ge├»nformeerd persoon komt de eerste iPhone 6 halverwege september naar China, althans dat meld de persoon aan China Daily.

Share.

Over de schrijver

Peter Keupink

Hallo! Ik ben Peter Keupink. Ik ben telecom expert en ik heb meerdere telefoon websites. Op deze website zorg ik ervoor dat altijd het laatste nieuws en geruchten over de iPhone 6 te lezen zijn. Door mijn werk ben ik snel op de hoogte van de laatste geruchten. Deze deel ik hier met jullie!

Reacties zijn uitgeschakeld