iPhone Abonnement

iphone-5s-3De nieuwe iPhone zal ongetwijfeld een prachtig toestel worden, daar zal niemand over twijfelen. De definitieve datum dat de iPhone 6 in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend maar dit zal ongetwijfeld binnenkort bekend gemaakt worden. Afgaande op eerdere releases van Apple’s iPhone is het over het algemeen duidelijk dat het nieuwe toestel pas bij de tweede uitgifte naar Nederland komt. Afgelopen jaren was de nieuwe iPhone telkens eerst verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Duitsland, daarna is het de beurt aan Nederland en België. De verkoopprijs van het toestel is ook nog niet bekend gemaakt door Apple maar verwacht wordt dat de verkoopprijs even hoog zal liggen als bij de iPhone 5s, de kans dat het toestel duurder wordt is aanwezig omdat Apple duurzame grondstoffen gebruikt en het display in formaat toeneemt.

Het is algemeen bekend dat de iPhone het goedkoopste aangeschaft kan worden in combinatie met een abonnement. Een abonnement voor de iPhone 6 kun je afsluiten bij Nederlandse providers of bij telecom webshops. In eerste instantie is de iPhone 6 in combinatie met abonnement alleen verkrijgbaar met een abonnement bij één van de grote providers, wil je liever een andere provider dan kun je terecht bij een telecom webshop die de iPhone 6 aanbiedt met een abonnement bij vrijwel alle providers in Nederland.

9 september 2014 is de dag dat Apple de iPhone 6 naar alle waarschijnlijkheid aan het grote publiek presenteert. De presentatie vangt aan omstreeks 19.00 uur Nederlandse tijd en het Apple event is via diverse live streams te volgen op het internet. Waarschijnlijk zullen eind 2015 de iPhone 6s en 6s Plus op de markt komen. Over deze nieuwe toestellen is nog weinig bekend!

Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Bijbetaling:
Prijs per maand:
afm_banner

iPhone 6S en 6S Plus abonnementen

Deze nieuwe toestellen zullen na alle waarschijnlijkheid de opvolger worden van de iPhone 6. Het zal waarschijnlijk gaan om een grote upgrade/update. Er is nog weinig bekend over deze modellen. Zo kunnen we nog niks vertellen over de prijs van de iPhone 6S. Er is dus ook nog niet bekend wat men voor een abonnement in combinatie met een iPhone 6S of 6S plus moet betalen. Wanneer deze prijzen beschikbaar zijn, kunt u deze direct op onze website bekijken!